best vacuum for dog hair

Kontakt os helt uforpligtende

Ross Events skaber unikke events med professionalisme, erfaring, passion og fremragende service, hvor dine ønsker og behov er i centrum

Kontakt os

Om Ross Event

Med mange års erfaring i eventbranchen er det vores mål at tilbyde en ekstraordinær og spektakulær oplevelse, så alt hvad du forventer af dit arrangement bliver indfriet – og mere til.

Ross Events sørger ganske enkelt for det hele, så du kan slappe af og nyde arrangementet. Om du skal afholde et større eller mindre arrangement er underordnet, intet er for stort – intet er for småt.

Dine ønsker og behov er vigtige for os, derfor vil du opleve at vi stiller mange spørgsmål – på den måde sikrer vi at du som arrangør får dine ønsker for arrangementet med i den samlede oplevelse.

Indehaver, Søren Ross, har baggrund i restaurationsbranchen, hvor han gennem mere end 15 år har medvirket til udvikling og drift af forskellige restaurationskoncepter. Et stort netværk i restaurations- og underholdningsbranchen, kombineret med en kreativ indstilling, skaber grobund for arrangementer af høj klasse.

Søren Ross

Søren Ross

Indehaver

Indehaver, Søren Ross, har baggrund i restaurationsbranchen, hvor han gennem mere end 15 år har medvirket til udvikling og drift af forskellige restaurationskoncepter.

Kontakt os og hør mere

Kontakt:

Ross Events IVS
Bakkegårdsparken 5A
7430 Ikast
Tlf. 20963572

CVR: 38317164